Extra Veiligheidsmaatregelen in 2021

Afspraken anno 2021

Afspraken maken met nieuwe klanten en prospects is er niet eenvoudiger op geworden. Alle veiligheidsmaatregelen rond Covid/Corona zijn soms complex, maar met de nodige vindingrijkheid draait Cybermentor gewoon door bij bestaande én nieuwe klanten. De noodzaak is er dan ook, want steeds meer organisaties worden geraakt door Cybercriminaliteit. Alsof een gezondheidscrisis al niet genoeg uitdagingen met zich meebrengt!
Onder invloed van zorgen over de continuïteit worden afspraken vaker afgezegd en digitaal voortgezet. Ook opdrachtgevers kunnen ziek worden.

Succesvol veiligheidsmaatregelen nemen

Veiligheidsmaatregelen

En dat levert hier en daar wat irritaties op, terecht wellicht. Toch betrapte ik mij erop dat ik enkele ondernemers adviseerde de maatregelen als een cybersecurity vraagstuk te gaan behandelen:
Alle voorspellingen over deze ‘tijdelijke‘ maatregelen kunnen weleens minder tijdelijk zijn dan gedacht. Wat rest is een andere mindset.

Noem vanaf nu de nieuwe maatregelen Gezondheid- en Veiligheidsmaatregelen.
Handen schoonmaken als je binnenkomt.
– Niet naar kantoor als je je ziek voelt, afstand bewaren.
– Niet te dicht bij elkaar zitten.

Het zijn helemaal geen slecht opties. Virussen circuleren al jaren door kantoren, en we komen er achter dat veel werkzaamheden via andere manieren van overleggen best goed kunnen zijn!

Nieuwe normaal

Zelf heb ik al meerdere mentorgesprekken gevoerd tijdens het wandelen, tijdens fietsen terwijl de gelijke spelregels voor afspraken gelden als andere sessies:
– geen telefoon opnemen,
– 1x 45 minuten je telefoon berichten checken.
– En focus op nu!
Ok, we liepen 1x in een best winterse kou buiten , maar onze conclusie was ook dat we extreme situaties goed aankunnen: Een lekkere warme jas met capuchon doet wonderen.
De wandel overleg sessies is nu al een blijvertje besloten we na afloop van de laatste.
1 van mijn klanten noemt het nog steeds de leukste coaching calls. Beweging geen verstoringen. Alleen met harde regen zeggen we af.

Meer weten over cybersecurity coaching?

Niets blijft, met of zonder veiligheidsmaatregelen en leert ons altijd weer nieuwe opportunities te zien.
Als je graag eens wil afspreken (eerste afspraak gratis en geheel vrijblijvend!):

We kunnen het in een prachtige natuurrijke omgeving doen, maar ook een wandeling door stad of dorp met historie kan het decor zijn voor onze eerste kennismaking over cybersecurity en hoe we ons hier ook goed tegen kunnen verdedigen!.


Mail me maar via onze contactpagina!